سرلشکر سلامی: حمله به مراکز هسته‌ای را پاسخ غیرقابل تصور می‌دهیم توئیت حساب کاربری رهبر معظم انقلاب درباره مالکیت مردم فلسطین بر تمام سرزمین‌های این کشور سوال از وزیر بهداشت درباره پرونده تجاوز در آمبولانس سرلشکر باقری: پیشرفت‌های دفاعی و نظامی ما بی‌نظیر است محسن رضایی: ایران همیشه آماده بوده تا مذاکرات را در چهارچوب ۵+۱ ادامه دهد الحاق ناو پهپادبر به نیروی دریایی سپاه + عکس عفو یا تخفیف مجازات بیش از ۳۰۰۰ نفر از محکومان با موافقت رهبر انقلاب انتخاب هیئت رئیسه ۸ فراکسیون مجلس در دیدار پزشکیان با دبیرکل اوپک چه گذشت؟ برگزاری دومین جلسه کمیسیون مشترک مجمع تشخیص درباره پالرمو و CFT پزشکیان: می‌کوشیم بی‌عدالتی آموزشی را از پایه اصلاح کنیم معاون اول رئیس جمهور: رفع مشکل پرونده قضایی دو هنرمند را پیگیری می‌کنیم واکنش سخنگوی دولت به خبر تشکیل پرونده قضایی برای مرضیه برومند و رضا بابک وزیر راه: رییس جمهور به شدت مخالف تفکیک وزارت راه و شهرسازی است انتصاب مهم در قرارگاه پدافند هوایی کشور

جزئیات قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌و‌کار

نماینده نیشابور در مجلس شورای اسلامی جزئیات قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار را تشریح کرد.
تاریخ انتشار: ۱۱:۰۹ - ۰۸ اسفند ۱۴۰۲ - 2024 February 27
کد خبر: ۲۳۰۱۵۹

ب گزارش راهبرد معاصر؛ احسان ارکانی نماینده مردم نیشابور در مجلس شورای اسلامی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری تسنیم، با اشاره به قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار، گفت: پیش از تصویب این قانون مردم باید مراحل پر پیچ و خم صدور مجوزهای کسب و کارهای مختلف را طی می‌کردند و متقاضیان در این مسیر بسیار دچار مشکل می‌شدند.

 

وی با اشاره به اشکالات و آفت‌های روش قبلی در صدور مجوزهای کسب و کار، بیان کرد: اشکالات روند صدور مجوزها باعث ایجاد بازار سیاه خرید و فروش مجوزها می‌شد و از طرفی هم انحصاری شدن برخی مشاغل را به همراه می‌آورد.

 

نماینده نیشابور در مجلس ادامه داد: فساد و سوء استفاده برخی از افراد در دستگاه‌های اجرایی برای صدور مجوزها و وجود امضاهای طلایی جزو آفت‌های دیگر این روش بود.

 

ارکانی با بیان اینکه قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب و کار در پی حذف موانع زائد از سر راه متقاضیان کسب و کار است، گفت: شفافیت اطلاعات، پایان رانت با ثبت محور شدن مجوزها، شکستن تعارض منافع و امضاهای طلایی، رفع بروکراسی اداری از مقابل کارآفرینان، تسهیل اشتغال جوانان و حمایت از کسب و کارها و تولیدات داخلی از جمله اهداف این قانون است.

 

وی با بیان اینکه مشاغل مختلفی شامل این طرح می‌شود مثل داروخانه، سونوگرافی، مرکز آموزش رانندگی، وکالت، نانوایی و کارگزاری بورس و... گفت: نحوه صدور مجوز پس از اجرایی شدن قانون هم اینگونه است که صدور مجوزهای مشاغل مرتبط با سلامت، محیط زیست، امنیت ملی یا کسب و کارهای مستلزم بهره‌برداری از منابع طبیعی تایید محور می‌شوند و دولت ملزم به صدور مجوز این دست از مشاغل طی 3 ماه می‌شود؛ ثبت محور شدن مجوز سایر کسب و کارها و الزام دولت به صدور مجوز این دست از مشاغل طی 3 روز است.

 

عضو کمیسیون برنامه و بودجه در پاسخ به این پرسش که اگر دستگاه‌های مسئول طرح را اجرا نکردند چه می‌شود، گفت: در صورت پاسخگو نبودن مراجع ذیربط مجوز کسب و کارها بعد از 3 روز به صورت خودکار و سیستمی صادر می‌شود.

 

ارکانی در پایان تاکید کرد: بر اساس این قانون و اجرای درست و دقیق آن، از این به بعد متقاضیان برای دریافت مجوز از درگاه ملی اخذ مجوز کشور اقدام می‌کنند./ تسنیم

ارسال نظر
آخرین اخبار